Subvenció T-Jove

Des de l'Ajuntament de Quart es subvenciona el 50% de la T-JOVE, per a joves de 17 a 22 anys. Aquesta decisió busca millorar l'accessibilitat al transport públic del jovent de Quart.

 

Fins ara, es subvencionava el 50% de la T-10 (10 viatges de la zona 1), amb recàrregues cada 60 dies, per als joves de 17 i 18 anys. Amb el nou sistema, es subvenciona el 50% de la T-JOVE, vàlida per a totes les zones i amb nombre il·limitat de viatges, renovable cada 90 dies. En podran optar els i les joves de 17 a 22 anys.

T-Jove

La T-JOVE té un cost de 49 euros, però amb la subvenció de l'Ajuntament de Quart, els beneficiaris només hauran de pagar 24,50 euros.

 

Els interessats en sol·licitar-la hauran d'enviar el formulari de sol·licitud i una fotocòpia del seu DNI a l'adreça de correu electrònic joventut@quart.cat. A més, l'Ajuntament comprovarà el certificat d'empadronament dels sol·licitants.

 

Descarrega't aquí el formulari de sol·licitud

 

Pel que fa a les recàrregues, es podran realitzar a la biblioteca municipal Miquel Pairolí durant el seu horari d'obertura:

  • dimarts i dijous de 9.00 a 13.00 hores
  • i de dilluns a divendres de 16.30 a 19.00 hores.

 

A més, per als menors de 17 anys, es recorda que poden sol·licitar la targeta T-16 de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de l'Àrea de Girona.

 

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Quart busca facilitar el desplaçament dels joves del municipi i promoure l'ús del transport públic com una opció sostenible i econòmica.