Brigada Jove

L'objectiu principal d'aquest projecte és facilitar i proporcionar els instruments necessaris als i les joves del municipi d'entre 16 i 25 anys per crear-los oportunitats laborals. Brigada Jove, doncs, pretén esdevenir un punt de partida en la seva transició al món laboral.

Es seleccionen 4 joves per a la seva contractació temporal de l'1 de juliol al 15 d'agost.

 

2 Places de peons de brigada municipal (16 a 25 anys):

La seva tasca se centrarà a atendre els diferents serveis municipals en el seu sentit més ampli. Entre altres poden ser: manteniment preventiu bàsic de les instal·lacions i equipaments (pintura, tasques bàsiques, etc.), reparació, neteja de vials i altres del municipi, manteniment zones verdes, parcs i jardins, manteniment dels carrers, suport en l’organització d’actes festius i culturals dels diferents veïnats del municipi, entre d'altres.

La jornada laboral serà de 37,5 hores a la setmana.

 

1 Plaça d'auxiliar administratiu/va a les dependències municipals (16 a 25 anys):

Desenvoluparà les tasques pròpies de la categoria d’auxiliar administratiu. A més, també realitzarà suport en l’organització d’actes culturals i festius.

La seva jornada serà de 20 hores setmanals

 

1 Plaça per a persones derivades des de Serveis Socials o amb certificat de discapacitat (16 a 25 anys):

Les tasques d’aquest lloc de treball s’adaptaran a les condicions de la persona escollida.

Per presentar-se a aquest lloc de treball cal acreditar el certificat de discapacitat o adjuntar un informe tècnic de Serveis Socials en el moment de la sol·licitud.

La jornada laboral serà de 37,5 hores a la setmana.

 

A més, els i les joves seleccionats faran una formació, dins l’horari laboral, amb la Tècnica de Suport a l’Ocupació Juvenil del Gironès i/o la Tècnica de Joventut on tractaran temes d’assessorament i orientació en el món laboral.
 

La convocatòria del projecte surt durant els mesos d'abril i maig.
 

Per a més informació contacteu amb joventut@quart.cat