Aquest matí, l'alcalde del municipi, Carles Gutiérrez, ha fet una visita a l'Escola Santa Margarida de Quart.

Els nens i nenes de cinquè d'educació primària li havien demanat que els anés a veure per poder-li llegir unes cartes.

En els darrers dies l'alumnat d'aquest curs ha estat treballant de quina manera es redacta una carta formal. Després, en parelles, han redactat una carta dirigida a l'alcalde i avui li han pogut llegir.

En les nou cartes que li han llegit, els infants li han fet diverses propostes per millorar el municipi. Entre els aspectes que li han plantejat n'hi ha hagut diversos sobre el manteniment d'algunes instal·lacions municipals, la neteja de l'entorn o noves propostes.

En Samuel ha estat el primer a llegir la seva carta i li ha demanat la creació d'un club de bicicleta infantil atès que pel municipi passa la Via Verda de Girona "El Carrilet". En Joel i en Biel, han proposat la creació d'un circuit de bicicleta i l'Ariadna, una pista de voleibol al pavelló. A més, la Maria i en José li han suggerit allargar les dates d'obertura de la piscina municipal fins a l'octubre i la creació de més fonts al nucli de Quart.

Pel que fa a les reparacions, en Martí i en Sergi li han comentat que cal incrementar la pressió de l'aigua de les dutxes del camp de futbol municipal, en Lluc i la Mar, arreglar algunes instal·lacions de l'escola; la Gisela i la Carlota, pintar les línies de la pista de l'escola; la Clàudia i l'Iker, incrementar la neteja dels parcs infantils de tot el terme municipal, i la Jana, millorar les xarxes del pavelló.

L'alcalde ha respost a totes les preguntes i els ha assenyalat que algunes de les seves propostes i peticions ja estan previstes de realitzar a principis d'any i d'altres ha pres nota per tenir-les en compte per realitzar-les a curt termini. Finalment, els ha explicat perquè algunes propostes no depenen del consistori i d'altres, que són de més envergadura, se n'haurà d'estudiar la viabilitat a més llarg termini.

 

Moltes gràcies a tots els petits i petites i a l'Escola Santa Margarida per la seva invitació!