El passat dissabte, 11 de novembre, el Museu de la Terrissa de Quart es va omplir de somriures i il·lusió gràcies a la recuperació de la Festa del Fang 2023.

 

Després de cinc anys sense dur-se a terme, aquesta segona edició va poder dur-se a terme gràcies a la coordinació de l'Associació de Terrissers Artesanals de Quart i l'Ajuntament de Quart.

 

A més, va comptar amb la participació de diverses entitats quartenques, com, per exemple, Q-Art i Acció, Associació Excursionista de Quart, Quart de Festa, Amb Ulls de Dona i Dones de Palol d'Onyar.

 

Durant tot el matí, nombroses famílies i persones de totes les edats van assistir a la primera jornada d'aquesta festa per participar en alguna de les més de quinze activitats al voltant del món de la terrissa.

 

L'objectiu d'aquesta festa és posar en relleu el món de la terrissa, així com apropar-lo a la ciutadania amb la finalitat que coneguin aquest ofici centenari i descobreixin la història del municipi de Quart.

 

Vols reviure aquesta increïble jornada?

 

Consulta la galeria d'imatges aquí

 

 

 

Des de l'Ajuntament de Quart volem agrair la valuosa tasca de l'Associació de Terrissaires Artesanals de Quart perquè aquesta festa fos possible. I també al suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

 

A més, també volem agrair la col·laboració de les entitats quartenques Q-art i Acció, Associació Exursionista de Quart, Quart de Festa, Amb Ulls de Dona i Dones de Palol d'Onyar.

 

I gràcies a totes les persones que s'hi van apropar per gaudir d'aquest magnífic dia!

 

Recordeu que el pròxim 16 de desembre us esperem a la segona jornada de la Festa del Fang 2023