Dins del nou projecte d'Escola de Famíllies, el municipi de Quart també participrà en el «Programa per a famílies» sobre criança positiva i comunicació no violenta de Dipsalut.

Des d’aquest programa s’organitzarà el taller «Com parlar als infants», el qual promou la comunicació eficaç entre tots els membres de la família i permetrà tenir unes relacions més saludables amb els vostres infants basades en vincles afectius sans. Durant el taller, es viuran les situacions quotidianes de conflicte com una oportunitat per connectar amb els infants, i ells es sentiran més segurs i recolzats.

En aquest taller de sis sessions es pretén crear un espai de confiança i d’aprenentatge per compartir les situacions familiars més comunes. També es donaran a conèixer més de 30 eines més empàtica, molt diferent dels crits i càstigs del passat.

 

Participar en aquesta formació té molts beneficis:

  • Fomentar la col·laboració familiar.
  • Trobar alternatives al càstig.
  • Resoldre els conflictes familiars de manera pacífica amb acords.
  • Saber escoltar per comunicar-se.
  • Tenir cura de l’autoestima i l’autonomia dels infants i adolescents.

 

Actualment, és molt important cuidar la salut mental i la gestió emocional. Aquest taller permetrà prendre consciència de les pròpies emocions i, alhora, reconèixer i validar els sentiments, les emocions i les necessitats dels infants.

 

Les sessions del Taller són gratuïtes i es fan de manera presencial amb altres famílies del municipi.

 

Dies: 17 i 24 d'abril i 8, 15, 22 i 29 de maig

Lloc: Escola Nou de Quart

Hora: de 17.30 a 19.00 hores

 

Només cal fer inscripció aquí

 

Inscripcions fins al 7 d'abril!