Un any més, l'Ajuntament de Quart ha organitzat un homenatge a les persones grans del municipi de Quart.

 

La Festa de la Vellesa de Quart és un esdeveniment que té com a objectiu posar en relleu i reconèixer la importància d'aquest col·lectiu del municipi. Aquesta festa, inclusiva i pensada per a tots i totes, es durà a terme el cap de setmana del 27 i 28 d'abril.

 

 

Enguany, totes les activitats es duran a terme al mateix municipi de Quart, vetllant per fer una festa del poble i pel poble, inclusiva, i pensant en què les persones que tenen una mobilitat reduïda puguin gaudir sense cap barrera arquitectònica.

 

El dissabte 27 d’abril, a partir de les 10:00 hores, es durà a terme una jornada de jocs de taula intergeneracionals a la Biblioteca Miquel Pairolí. Aquesta activitat, dirigida a tota la família, busca promoure la convivència i la diversió a través dels jocs de sempre.

 

El diumenge 28 d’abril, es durà a terme la Festa de la Vellesa en si, dirigida principalment al i les persones jubilades de Quart, nascudes abans de l'any 1959. 

 

L'esdeveniment començarà a les 10.30 hores amb una visita guiada al Museu, una oportunitat per explorar la rica història i la bellesa artesanal del nostre municipi. Seguidament, a les 12.00 hores, us convidem a gaudir d'un vermut musical a l'aire lliure, a l’espai exterior del Museu, amb música en directe.

A partir de les 13.30 hores, al Local Social de Quart es farà un dinar de germanor que constarà d’una taula d'embotits de la Garrotxa acompanyada de pa amb tomàquet, seguit d'un arròs de mar i muntanya, i finalitzarà amb uns tradicionals bunyols de vent. El menú estarà acompanyat per begudes com aigua, vi, cava, cafès i licors. Després del dinar, tindran l'oportunitat de riure i gaudir amb actuacions d'humor i música, amb l’espectacle “Una tarda de revista”, amb una part final de ball per a tots els i les assistents.

 

La jornada és gratuïta per a persones empadronades a Quart nascudes abans de l'any 1959.

 

Per la resta d'adults, el preu és de 17€/persones. En el cas que hagi d'assistir algun infant, el preu és de 13€/infants.

 

Els i les interessades a participar en aquesta jornada tan especial poden recollir els seus tiquets a l'Ajuntament de Quart en horari d'oficina. Cal tenir en compte que les places són limitades i s'aconsella recollir els tiquets abans del 24 d’abril a les 14:30h. També poden fer-ne la reserva telemàticament a:

  • Persones nascudes abans del 1959 i empadronades a Quart: aquí*
  • Persones nascudes després del 1959 i/o no empadronades a Quart (17€/persona): aquí*
  • Infants (13€/infant): aquí*

*Fins al 22 d'abril a les 23.59h

 

En cas de necessitar més informació, podeu contactar amb l’Ajuntament de Quart al telèfon 972.46.91.71 durant l’horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres, de 8.00 a 14.30 hores i els dimecres de 16.00 a 19.00 hores).

 

No dubteu a unir-vos a aquesta celebració tan especial.

 

Esperem veure-us-hi a tots i a totes per a compartir moments inoblidables.