Proporcionar als i les joves del municipi de Quart opcions de formació que millorin la seva entrada al món laboral és una de les prioritats de l'Ajuntament de Quart.

Entre les diferents accions que s'estan duent a terme amb l'objectiu de reduir la taxa d'atur juvenil actual i futura, el consistori ha convocat una nova subvenció en matèria d'esports per a formació en arbitratge. La finalitat és formar els i les joves del municipi en aquest camp a fi que el títol que n'obtinguin els doni l'oportunitat de treballar com a àrbitres.

En total s'ofereixen sis places per als següents esports:

  • Futbol base
  • Bàsquet
  • Futbol Sala


En concret, són dues places per cada esport, una d'elles destina a categoria femenina i una altra a categoria masculina.

Els cursos són oficials, duts a terme per les seves corresponents federacions: la Federació Catalana de Futbol Base, la Federació Catalana de Bàsquet i la Federació Catalana de Futbol Sala.


Requisits

Per a poder-hi accedir cal que els sol·licitants:

• Tinguin d'entre 16 a 20 anys
• Estiguin empadronats al municipi de Quart
• Estiguin federats en l'esport en el qual es presenten


Les sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar via telemàtica per la seu electrònica de l'Ajuntament de Quart (aquí) o presencialment a l'oficina d'atenció al ciutadà del consistori (de 8 hores del matí fins a les 14.30 hores del migdia).

El termini per presentar-les és des del 19 de maig fins al 2 de juny.


El procés de selecció

Si el nombre de les preinscripcions superen el nombre de places ofertes, s'escollirà les persones seleccionades a través d'un sorteig públic que es realitzarà el dilluns dia 6 de juny de 2022 a les 14.30 hores al Museu de la Terrissa.

En aquest mateix sorteig, també es crearà una llista de reserva de cinc places, que també s'atorgaran per sorteig públic, just després del sorteig inicial.

 


Descarrega't la documentació a omplir.


Consulta més informació de cada un dels cursos a les bases