Aquest dissabte, 18 de juny, ha tingut lloc la IV Fira de la Cervesa de Quart. Enguany, s’hi ha registrat un rècord d’assistència comparat amb edicions anteriors: més de 1.500 persones, tant veïns i veïnes de Quart com persones dels municipis del voltant, varen omplir la plaça de les Terrisseres de Quart. Es tracta d’unes dades que pràcticament doblen a les obtingudes en les tres edicions celebrades abans de la pandèmia (del 2017 al 2019).

La regidora de festes, esports i educació, Vanesa Larramendy, ha assenyalat que «des del consistori estem molt contents de com ha anat aquesta IV Fira de la Cervesa de Quart. » i ha afegit que «no ens esperàvem tanta afluència de gent. Aquest any l’hem gaudit més que mai! Tot i que la valoració és molt positiva, sí que tindrem en compte petits aspectes que podem millorar el pròxim any, per millorar-la » i ha puntualitzat que «el que és segur que el 2023 tornarà la Fira de la Cervesa de Quart!».

Les impressions recollides dels diferents participants en la fira (cervesers artesans, food-trucks, grups musicals...) també han estat molt positives i han valorat favorablement  l’esdeveniment, tant la seva organització com l’assistència de públic. De fet, 590 infants van gaudir de la zona d’atraccions infantils i 700 persones van adquirir els gots de vidre de l’esdeveniment amb els quals es van consumir les prop de 1.000 cerveses artesanes que es varen servir.

També n’han fet una bona valoració els dos discjòqueis que finalment van participar en la primera edició de «Discjòqueis KM.0»: Deejay Juampi i Discobert, ambdós veïns del municipi. L’objectiu d’aquesta iniciativa ha estat el de donar a conèixer el talent emergent del municipi. Per haver participat teloners dels caps de cartell de la Festa Major del municipi, que es celebrarà del 15 al 17 de juliol.

El Punt Lila de la fira, espai organitzat entre el consistori, el SIAD Gironès-Salt, el Consorci de Benestar Social i amb el suport de la Subvenció del Pacto de Estado contra la violència de genero del Ministerio de Igualdad,  també va comptar a amb molta  participació en les dinàmiques que hi van participar.

 

I a tu què et va semblar? Ajuda'ns a millorar i omple la següent enquesta 

Només et durà tres minuts! 

 

Des de l'Ajuntament de Quart agraïm a totes les persones que hi van assistir, participar i col·laborar en l'organització, especialment a Quart de Festa, la nova comissió de festes del municipi. Gràcies a tots vosaltres ha estat la millor de les edicions!