Aquest matí, a la Biblioteca Pública Iu Bohigas de Salt, l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès ha presentat la cinquena edició del projecte «Al Gironès llegim». En l'acte hi ha intervingut la regidora de cultura de l'Ajuntament de Salt, Núria Heras; el conseller de cultura del Consell Comarcal del Gironès, Àdam Bertran, i el tècnic de cultura del Consell Comarcal del Gironès, Ramon Batlle. A més, també ha comptat amb l'assistència diversos representants d'ens locals de la comarca del Gironès, entre ells de l'Ajuntament de Quart. 

El projecte té l'objectiu que la ciutadania del territori pugui créixer en la diversitat cultural aglutinant totes les activitats en un mateix marc. D'aquesta manera el Consell Comarcal del Gironès promou que els ajuntaments esdevinguin els veritables responsables de la lectura.

Aquesta nova edició de «Al Gironès llegim!» compta amb la col·laboració de 16 municipis i una programació de prop de 104 activitats culturals gratuïtes i obertes a tothom, de les quals 21 són organitzades per l'Ajuntament de Quart. La programació s’inicia al mes de febrer i culminarà el 29 d'abril amb una actuació especial d'Arnau Tordera als Sants Metges de Sant Julià de Ramis.

Es pot consultar tota la programació de Quart a l'agenda del portal web de l'Ajuntament de Quart.

Més informació de la cinquena edició de «Al Gironès llegim» a: https://www.algironesllegim.cat/