Aquest matí, l'alcalde de Quart, Carles Gutiérrez, ha assistit a la presentació de la nova plataforma Girona Cultura.

Es tracta d'un nou sistema de difusió integral de l'activitat cultural tant de Girona com dels municipis de la seva àrea urbana, entre els quals es troba Quart.

Els municipis de Bescanó, Celrà, Fornells de la Selva, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter i Vilablareix també formen part d'aquest espai virtual que neix amb l'objectiu d'incrementar la connectivitat i la col·laboració entre els agents del sector cultural i la difusió de la seva activitat.

D'aquesta manera, la programació cultural s'engrandeix, es fomenta l'assistència a esdeveniments i activitats i s'impulsa a la ciutadania a explorar el ventall cultural de proximitat.

 

10 municipis, 52 equipaments culturals i 1.038 activitats programades per aquest 2023

 

En la presentació, que ha tingut lloc a El Modern Centre Audiovisual i Digital de Girona, hi han participat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el vicealcalde i regidor de cultura de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats, i Aniol Casadevall, tècnic de cultura de l'Ajuntament de Girona.

La nova plataforma Girona Cultura està formada per quatre noves webs on el ciutadà trobarà, de forma unificada, tota l'oferta cultural de Girona i del seu entorn: agenda d'activitats, agenda formativa cultural, mediateca amb continguts audiovisuals dels creador/es i agents professionals del territori, i la pàgina de la targeta Girona, amb activitats especials i descomptes.

 

Ja s'hi troba tota la informació de les activitats culturals municipals de Quart.

 

 

La cultura és a tot arreu

 

La cultura és a Quart!