Des del 13 fins al 16 d'abril el municipi de Quart esdevé una de les seus que acullen els tornejos internacionals MIC Football i Costa Brava Girona Basket.

La 20a edició del torneig internacional MICFootball (MIC-Mediterranean International Cup) es celebrarà en un total de 33 seus de les comarques gironines, una de les quals serà el municipi de Quart. L'esdeveniment, que no es va poder disputar els dons anys anteriors (2020 i 2021) a causa de la pandèmia de la COVID-19, comptarà amb prop de 6.000 participants procedents d'uns 30 països. Al municipi de Quart es durà a terme del 13 al 16 d'abril al camp de futbol de Quart.

El torneig internacional de bàsquet Costa Brava Girona Basket, se celebrarà del 14 al 16 d'abril, amb la participació d'equips de tot el món (estat espanyol, Holanda, Alemanya, Kènia, entre d'altres). Organitzats en 5 categories diferents, els participants competiran en 7 pavellons de la ciutat de Girona i dels pobles del seu voltant, entre el qual es troba el Pavelló Municipal de Quart.

Per facilitar l'aparcament a tots els equips participants, durant tot el dia s'habilitaran aparcaments especials al pàrquing de sorra de l'escola Nou de Quart amb l'objectiu de rebre aquestes joves promeses.