«Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori», aquest és el nom del nou procés participatiu impulsat pel Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona amb la finalitat d’elaborar el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) a la demarcació de Girona.

A partir de criteris ambientals i amb l’objectiu que en sorgeixin accions en l'àmbit supramunicipal, els 221 municipis gironins s’han agrupat en 20 Unitats del Paisatge (UP). El municipi de Quart es troba emmarcat dins de la UP Gavarres juntament amb 14 poblacions més: la Bisbal d’Empordà, Bordils, Celrà, Corçà, Flaçà, Juià, Llambilles, Madremanya, la Pera, Sant Joan de Mollet, Sant Martí Vell, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura.

En cada Unitat del Paisatge es durà a terme un taller participatiu telemàtic en el qual es presentaran i debatran les accions supramunicipals clau incloses en els PAESC, i es farà un recull de propostes de la ciutadania. Hi pot participar qualsevol persona, entitat, associació o agent del territori que tingui interès en el Medi Ambient.

El taller de participació ciutadana de la UP Gavarres es durà a terme virtualment el pròxim 11 de gener de 18 a 20 hores. Per participar-hi només cal que feu la vostra inscripció a: https://forms.office.com/r/py6MFnWYew .

No us quedeu enrere i decidiu les accions de mitigació i d’adaptació al canvi climàtic que es duran a terme els anys vinents al nostre territori!

Més informació: https://paesc-decidim.ddgi.cat .

 

Descarrega't el cartell aquí