Una de les novetats d'aquesta quarta edició de la Fira de la Cervesa de Quart és la celebració de la primera edició de «Discjòqueis KM.0».

Aquesta iniciativa consisteix en una sessió de discjòqueis locals que tindrà lloc des de l'inici de la fira, a les 20 hores, fins poc abans de la primera actuació de música en viu, a les 21.30 hores.

El seu objectiu és donar a conèixer el talent local del territori gironí en aquest àmbit musical, tant amateur com professional. D'aquesta manera es pretén impulsar el talent emergent quartenc, oferint-los un espai on donar a conèixer la seva música.

Poden sol·licitar la seva participació tots els veïns i veïnes que ho desitgin:

  • De totes les edats (a partir de 16 anys)
  • Ser del territori gironí (tindran preferència els empadronats/des al municipi)

Per a poder participar és necessari inscriure's, abans del 10 de juny, al següent formulari, en el qual es demana la tipologia de música que els agradaria posar a l'esdeveniment i una explicació del seu projecte musical. L'Ajuntament de Quart, un cop rebudes totes les propostes es posarà en contacte amb els discjòqueis per explicar-los les següents passes. L'Ajuntament posarà a la seva disposició tot l'equip de so necessari, els participants només hauran de dur la seva música (en portàtil, pendrive,...).

Insciu-te ara al formulari i fes sonar la teva música