L'Ajuntament de Quart ha aprovat les bases reguladores per finançar deu places a diferents cursos d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil, amb la finalitat que els i les joves del municipi puguin optar a obtenir aquests títols.

En concret seran:

  • 2 places pel títol de director/a del lleure
  • 4 de monitor/a 
  • 4 de premonitor/a

Els cursos s'impartiran entre els mesos de març i abril, coincidint amb la Setmana Santa. Per circumstàncies allunyades a la voluntat de l’Ajuntament, la seva realització és possible haver d’aplaçar-los a altres períodes d’any.

La convocatòria està oberta des d'avui, 16 de febrer, fins al 2 de març. Per a participar-hi s'ha de presentar la sol·licitud de preinscripció a l'Oficina d'Atenció al Públic de l'Ajuntament de Quart o telemàticament a la seu electrònica.

Si el nombre de preinscripcions superen el nombre de l'oferta, es procedirà a la realització d'un sorteig públic el dia 8 de març de 2022 a les 12 hores al Local Social de Quart.

Per a conèixer la documentació a presentar i més informació, consulteu les bases. i descarrega't el formulari d'inscripció.

Per altra informació, contacteu amb joventut@quart.cat.