La sexualitat ens acompanya durant tota la nostra vida. Per això, parlar de sexualitat hauria de ser tant natural com parlar d'altres temes de la nostra vida. Només cal que ens sentim còmodes amb la persona que en parlem (pares, amics, parella, ...). Si tenim parella, encara amb més motiu n'hem de parlar. Comunicar-li les nostres inquietuds, desitjos, pressions,...

De vegades, però, podem tenir dubtes sobre algun tema. Avui dia trobem espais on resoldre qüestions sobre sexualitat.
A l'Estació Jove, tenim a la disposició dels nostres adolescents vàries lectures que parlen sobre sexualitat i que estan especialment dirigides a ellxs.

L'Agència Catalana de la Joventut ens ha fet arribar aquest conjunt de llibres que esperem que us ajudin a abordar aquesta temàtica.

Mala mujer de Noemí Casquet. Una guia per "alliberar les persones independentment del que tinguin entre les cames" i una "lectura obligada per a totes les dones de totes les edats i etiquetes" explica la periodista especialitzada en sexualitat.

Tot el que necessites saber sobre sexualitat per gaudir-la de forma sana i segura de Carolina Checa, Noemí Elvira i Anna Moreno. Un llibre on els i les joves trobaran resposta a les preguntes que es fan sobre sexe, plaer, emocions, pràctiques sexuals, identitats, a més de donar-los eines per saber tenir cura d'ellxs i de les persones amb qui comparteixen la seva sexualitat.

Sexo es una palabra divertida de Cory Silverberg. Erròniament es parla poc de sexualitat amb infants i adolescents i sovint quan es parla es fa massa tard. Aquest llibre és ideal per facilitar converses amb els i les joves. Té una mirada integradora sobre la diversitat, les diferents pràctiques, actes sexuals i emocions que el sexe implica. I fa èmfasi en el plaer sense oblidar les pors.

L'Estació Jove cedeix aquests tres llibres a la Sala de Lectura Miquel Pairolí per tal que els puguin prestar als i les joves que vulguin resoldre dubtes sobre la seva sexualitat.

Us recordem que el Punt d'Informació Juvenil disposa d'un servei d'atenció als i les joves del municipi. Un espai on podeu realitzar consultes i proposar accions.

Dimarts i dijous a l'Estació Jove de Quart 12.00 a 17.00 hores.
Telèfon: +34 972 469 451
Correu electrònic: zonajove@quart.cat

Per aquellxs que us agradi més el contingut visual que la lectura en paper us recomanem l'espai www.lalore.org un espai sobre sexualitat, relacions i gènere. La consultoria de la Lore pren diverses formes i sempre oferint:
· Confidencialitat
· Comunicació directa i respectuosa
· Assessorament individualitzat
· Tracte proper i lliure de prejudicis