L'Ajuntament de Quart està posant en marxa un nou servei d'atenció personalitzada de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) als nuclis de Palol d'Onyar i la Creueta.

 

Un cop al mes s'habilitarà atenció presencial personalitzada de l'Ajuntament de Quart en cada un d'aquests nuclis amb l'objectiu de que els veïns i veïnes que hi viuen no s'hagin de desplaçar fins a l'edifici del consistori per a dur a terme certs tràmits i gestions administratives de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

 

En concret, es durà a terme:

  • Palol d'Onyar: el tercer dimecres de cada mes de 9:00 a 11:00 al Local Social de Palol d'Onyar
  • Creueta: el primer dimecres de cada mes de 9:00 a 11:00 al Local Social de la Creueta

 

Des de l'Ajuntament es fa una crida a la participació i es convida a tota la ciutadania a fer ús d'aquest servei per tal d'avaluar el seu impacte i determinar si cal augmentar o reduir la freqüència d'aquest servei d'atenció personalitzada.

 

L'alcalde del municipi, Ferran Rodero, ha assenyalat que «aquest nou projecte s'iniciarà com una prova pilot per avaluar si la ciutadania en fa ús i el troba útil. A partir de la resposta rebuda s'aniran plantejant canvis, per adaptar el servei a la realitat dels nuclis». A més, ha destacat que «el seu objectiu és acostar els serveis municipals als diferents barris del municipi, facilitant l'accés de la ciutadania a la informació i als tràmits administratius».

 

El servei s'iniciarà el 5 de juny a la Creueta, i el 19 de juny a Palol d'Onyar