L’Ajuntament de Quart ha endegat per primera vegada Quart d’Art, un festival d’art que s’inicia amb l’objectiu que les famílies descobreixin diferents maneres de viure l’art. Durant el cap de setmana del 14 i 15 de maig el municipi acollirà un total de 10 activitats de diverses disciplines artístiques, entre les quals es troba el teatre, la dansa, la pintura o la fotografia.

Quart d’Art neix amb la voluntat d’esdevenir un referent en el camp de la formació artística i cultural del territori. Així mateix, pretén promoure l’expressió artística entre la ciutadania del territori, especialment entre el públic infantil.

L’alcalde del municipi, Carles Gutiérrez, ha destacat que «des del consistori volem fer una aposta decidida per difondre les pràctiques artístiques al territori, i, sobretot, volem enfocar-nos al públic familiar». A més, ha puntualitzat que «creiem que és essencial que els infants creixin gaudint de l’art, el qual els permet desenvolupar la seva imaginació i expressar les seves emocions. I fer-ho amb la participació de les seves famílies fa que, a més, els doni un enfoc més divertit i especial».

Amb una mirada familiar i primaveral, les activitats d’aquest festival estaran obertes a tothom i tindran lloc en dos dels seus principals equipaments municipals: el Museu de la Terrissa i el Local Social. Les places són limitades i les inscripcions es faran el mateix dia al Local Social de Quart. Tanmateix, a causa de les places limitades, es podrà reservar plaça en algunes de les activitats.

 

Descobreix tota la programació de la jornada i reserva la teva plaça aquí.