De la necessitat de gestionar els residus de manera més eficient, més responsable i més sostenible esdevé el servei de recollida de residus porta a porta.⁣ ⁣

L’1 de març, amb el Consell Comarcal del Gironès, s'implantarà aquest nou model a Quart, el qual suposarà un gran canvi per a tothom. Per això:

  • Es faran dues reunions informatives per a tohtom: el 7 i el 9 de febrer, a les 19 hores, al Local Social de Quart (sense inscripció prèvia)
  • S'habilitarà l'edifici de l'Estació Jove com a oficina d'atenció dos dies a la setmana: els dimarts de 16 a 20 hores i els divendres de 9 a 14 hores
  • Es disposarà d’una app del porta a porta

A més, en aquests darrers dies s'ha començat a enviar a tots els veïns i veïnes del municipi un dossier amb tota la informació i la butlleta de recollida del kit. Aquesta butlleta s’ha de lliurar emplenada correctament al moment de rebre el Kit.

La recollida dels kits pels usuaris domèstics es durà a terme entre 15 al 22 de febrer, també a l'edifici de l'Estació. En aquesta recollida se us facilitarà: calendari, bosses compostables i els cubells d'escombraries⁣ (a més, als habitatges disseminats, se'ls informarà del model de recollida de cadascú).

Els usuaris d’activitats econòmiques han de sol·licitar els seus contenidors abans del 31 de gener, presencialment els dies 24, 25 i 26 de gener (de 8 a 16 hores al local de l’Estació) on els atendrà un tècnic o bé per telèfon al 972417114 (de dilluns a divendres de 8 a 16 hores).

Per més informació us podeu posar en contacte amb el Gironès Recicla a info@elgironesrecicla.cat⁣, o consultar l’espai web: https://www.elgironesrecicla.cat/municipis/quart/ .

#Quartrecicla⁣

Descàrrega del cartell aquí