Ja està a la disposició dels veïns i les veïnes de Quart la primera Agenda Cultural d'aquest any 2023.

En concret, el llibret recull les activitats municipals dels mesos de febrer, març i abril.

En aquesta edició, s'hi troben recollides activitats culturals regulars del curs 22/23 que continuen, com són les sessions de Bibliojocs, els tallers d'escriptura i el club de lectura; però, a més, s'hi inclouen esdeveniments especials, com són el Quartnestoltes, La Rufina, Quart d'Art o Terra de Dones, entre d'altres.

Per als més menuts, continuen, entre d'altres les sessions de jocs de taula en família, els tallers d'escriptura creativa Jugaescric o el cinefòrum per a famílies, en el qual es projecten pel·lícules en català creades en països d'arreu del món.

A més, enguany, el cicle La Rufina estarà dirigit a un públic més infantil i, el 29 i 30 d'abril, tornarà al municipi la segona edició del festival d'art en família, Quart d'Art.

Per als adults, entre d'altres, continuen les activitats culturals regulars, així com la col·laboració amb el Museu del Cinema de Girona amb el cicle "Escriure al cinema. Escriptors i escriptores a la gran pantalla". En aquest cicle, del qual resten dues sessions, es projecta i es debat sobre diferents pel·lícules en les quals els protagonistes seran tant els escriptors i les escriptores com els fets i les vicissituds que aquests passen en el seu procés de creació literària. El programador d'activitats del Museu del Cinema de Girona, Jordi Daroca Costa, en serà el presentador i moderador.

A més, es durà a terme la segona edició de Terra de Dones, esdeveniment en el qual es posa en relleu el talent femení del municipi,

 

Ben aviat la rebràs en paper a casa!

 

Mentrestant, consulta la versió en digital aquí o consulta l'apartat Agenda d'aquest portal web.

 

 

#ViuQuart  #QuartInspira