Des d'avui i fins el 22 de febrer es poden recollir els kits del model de recollida de residus porta a porta (PaP).

El kit consisteix en:

  • 3 cubells de recollida: d'orgànica (de 20 litres), de resta (de 20 litres) i multiproducte (de 40 litres) per a paper, vidre i envasos lleugers
  • 1 cubell airejat (de 7 litres) per dins de la llar per l'orgànica
  • 1 paquet de bosses orgàniques
  • 1 imant amb el calendari

Els adhesius pels residus de tèxtil sanitari es donaran un cop obrin l'Oficina del porta a porta, a partir de l'1 de març, al mateix edifici de l'Estació.

Per a recollir-lo s'ha d'anar a l'edifici de l'Estació de Quart:

  • Del 15 al 18 i 21 de febrer: de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores
  • El 19 i el 22 de febrer: de 10 a 13 hores

En fer la recollida s'ha d'entregar omplerta la butlleta que es va fer arribar a les llars. En el cas de no tenir-la es pot sol·licitar al moment de fer la recollida i omplir-la en aquell moment.

En cas de no poder venir en aquestes dates o hores, també es pot demanar a alguna altra persona que ho faci. Només ha de dur la butlleta omplerta.

També es pot recollir a l'oficina del porta a porta, que obrirà els dimarts de 16 a 20 hores i els divendres de 9 a 16 hores.

Per més informació us podeu posar en contacte amb el Gironès Recicla a info@elgironesrecicla.cat, o consultar l’espai web: 

https://www.elgironesrecicla.cat/municipis/quart/ 

 

 


També podeu accedir a tota la informació de les xerrades informatives a la notícia de les Xerrades informatives del porta a porta