El passat 27 i 28 d'abril, l'Ajuntament de Quart va organitzar la Festa de la Vellesa, un esdeveniment que té com a objectiu posar en relleu i reconèixer la importància d'aquest col·lectiu del municipi.

 

Enguany, la festa es var dur a terme al mateix municipi de Quart, vetllant per fer una festa del poble i pel poble, inclusiva, i pensant en què les persones que tenen una mobilitat reduïda puguin gaudir sense cap barrera arquitectònica.

 

El dissabte 27 d’abril, es varen realitzar jocs de taula intergeneracional dirigits a tota la família, i el diumenge, 28 d’abril, es va dur a terme la Festa de la Vellesa en si, dirigida principalment al i les persones jubilades de Quart, nascudes abans de l'any 1959. Durant el diumenge es va fer una visita guiada al Museu de la Terrissa de Quart, un vermut musical, un dinar popular i, per finalitzar, actuacions d'humor, música i ball.

 

A l'acte hi varen assistir un total de 257 persones!

 

El 67,32% dels quals varen omplir una enquesta de satisfacció per fer-nos arribar la seva opinió sobre el que els havia semblat aquesta festa.

 

Les opinions recollides han estat molt positives.

 

Prop del 90% han valorat satisfactòriament l'organització de l'esdeveniment i la qualitat del dinar homenatge.

 

Així mateix, més del 80% dels assistents han valorat satisfactòriament tant la visita guiada al Museu de la Terrissa de Quart com la música en directe del vermut musical i els espectacles de fi de festa.

 

El que ha rebut menys valoracions positives han estat els jocs de taula, amb gairebé el 60%, han estat els jocs de taula intergeneracionals i la qualitat del vermut. Aquest últim ha estat també el que ha tingut més valoracions d'insatisfacció, concretament del 18%.

 

   

   

    

  

 

Des de l'Ajuntament de Quart tindrem en compte totes les valoracions rebudes per a les pròximes edicions d'aquesta Festa de la Vellesa.

 

Continuarem esforçant-nos per a dur a terme uns homenatges a l'alçada d'aquest rellevant col·lectiu de veïns i veïnes i que estiguin adaptats per a tothom!

 

 

Us esperem a la Festa de la Vellesa 2025!