Ahir al matí, els nens i nenes de 5 i 6 anys de l'Escola Nou de Quart van anar a penjar els cartells que van realitzar a les aules per demanar als veïns i veïnes de Quart que recullin les deposicions dels seus gossos.

Es tracta d'un problema que troben sovint als voltants de l'escola i a les zones verdes properes, quan fan sortides per l'entorn, sobretot pel Bosc de Can Ferriol.

Els i les alumnes de les aules de Llàntia, Cosmos i Còmics han explicat que estan molt preocupats per aquesta problemàtica i els agradaria trobar l'espai més net.

Així ho van explicar també a l'alcalde, Carles Gutièrrez, el passat 8 de novembre quan van venir a visitar-lo per explicar-li-ho i li van mostrar els cartells que volien penjar. Consulta aquí com va anar la visita dels infants a les oficines de l'Ajuntament de Quart.

Des de l'Ajuntament també estem amoïnats per aquest fet, que té lloc tant al voltant de l'escola com de la resta del municipi. Per això, hem decidit amb l'ajuda d'aquests infants farem arribar una carta a tots els veïns i veïnes del nucli de Quart amb l'objectiu d'animar-los a mantenir l'entorn net i conscienciar-los que les deposicions embruten, fan pudor i no són bones per l'entorn, atès que les d'animals carnívors - com és el cas dels gossos - no serveixen com adob.

Volem donar l'enhorabona a aquests petits i petites, les mestres i l'Escola Nou de Quart per aquesta iniciativa i la voluntat de trobar solucions conjuntes als problemes.

 

Si-us-plau, recolliu les caques!