Aquest mes de setembre s'ha repartit el número 117 del Celrè, la revista municipal de Quart. 

 

En aquest número la veïna de Palol d'Onyar, Ma Ángeles Sánchez, n'és la protagonista de la portada i de l'apartat d'Ariadna González, «Entrevista».

 

Ma Ángeles va estar al capdavant del bar La Bòbila del Local Social des del 2010 fins a aquest passat mes de juliol.En l'«Entrevista» ens explica que com va començar a gestionar el bar: "Soc professora de tall i confecció, però sempre m'he dedicat a ser modista i feia retocs a la Botigueta, que estava al costat de la farmàcia (...). Arreglava les bates dels nens i cosia els noms i em dedicava a fer això, retocs, vestits de Casament... Més endavant, quan ja vaig tenir els nens, Quart i Palol es van tronar a unir per l'escola i ja tots ens coneixíem i en un dinar del bàsquet vaig saber que el bar del Local Social estava en licitació (...) Ho vam proposar a casa i vaig decidir presentar-me, i vaig guanyar».

 

A més, ens parla sobre com va ser el pas de cosir a l'hostaleria, com ha vist evolucionar el poble durant aquests més de 13 anys i perquè va decidir deixar el bar.

 

Vols saber-ne més? Llegeix l'entrevista sencera a continuació:

 

 

 

 

 

 

O descarrega't el número 117 de la revista aquí:

 

 

No has rebut el Celrè? Fes-nos-ho saber escrivint-nos un correu a ajuntament@quart.cat i indicant l'adreça exacta.

 

També el podràs trobar a les oficines de l'Ajuntament de Quart i a la Biblioteca Miquel Pairolí.