Aquest diumenge, 27 de novembre, el club de futbol del municipi de Quart, la Unió Esportiva Quart, va commemorar el seu cinquantè aniversari.

Més de 500 persones es varen reunir al camp de futbol municipal Gaudenci Sellés per assistir a aquest acte de record que, a més, també va servir per presentar els vint-i-sis equips del club en aquesta temporada 2022/23.

En l'esdeveniment també hi varen estar presents antics i actuals presidents, directius i alcaldes que han acompanyat al club al llarg d'aquestes cinc dècades, entre ells Manel Gutiérrez, primer president del club; Gaudenci Sellés, de qui ha agafat el nom el camp municipal; l'actual president, Xevi Rafel, o els anteriors alcaldes Lluís Lloret i Pere Cabarrocas, entre moltes altres personalitats. 

A tots ells se'ls va fer entrega d'un record d'aquesta efemèride per agrair-los la feina realitzada al llarg del seu pas per la UE Quart.

Xevi Rafel, actual president de la UE Quart, va voler remarcar l'agraiment del club «a totes les persones que han fet possible aquests 50 anys».

A més, els directius de la Federació Catalana de Futbol, Carles Mallart i Lluís Ferrer, van fer entrega al president del club d'una samarreta de la Selecció Catalana de Futbol.

L'alcalde de l'Ajuntament de Quart, Carles Gutiérrez, i la regidora d'educació esports i festes de l'Ajuntament de Quart, Vanesa Larramendy, també van ser-hi presents.

L'alcalde va dirigir unes paraules als assistents en les quals va destacar «el treball realitzat durant tot aquest temps, no sols en l'àmbit futbolístic, sinó també en la formació personal de cada jugador respecte als valors humans, el compromís i l'esforç» . A més, també va donar les gràcies a «totes les persones que heu treballat per a establir les bases del nostre club, sent model i mirall per a molts d'altres», i va finalitzar la intervenció desitjant-los que «aquesta temporada vingui carregada de molts èxits».