Data: a triar entre 27 o 29 de setembre

Hora: de 10 a 13.30 hores

Lloc: Museu de la Terrissa

Programa:

  • 10.00 hores: Atuells per cuinar (a càrrec del terrissaire Pere Mateu)
  • 10.30 hores: Vins macerats amb terrissa (a càrrec del sommelier Ferran Vila). Inclou tast de vins
  • 12.00 hores: Tradició gastronòmica i receptes amb terrissa (a càrrec del divulgador cultural especialitzat en gastronomia històrica, Pep Vila, i el cuiner Toni Vallory. Inclou cuina en directe del Plat Terrisser i el seu posterior tast.
  • Inscripció: obertes fins al 23 de setembre (inscripcions limitades)

Formulari d'inscripció:  https://forms.office.com/r/RFs7rknQHD

Si teniu algun dubte poseu-vos en contacte amb l’Ajuntament de Quart al 972 46 91 71 (Tècnica de Desenvolupament Comunitari).