El Consell Comarcal del Gironès ha iniciat enguany, per primera vegada, el Pla de digitalització del Gironès per impulsar les noves tecnologies i la seva modernització entre els municipis del territori gironí.

En aquest Pla es preveu la realització de diferents accions vinculades amb les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) a través de tallers i accions formatives.

L’Ajuntament de Quart ha decidit formar-ne part i, al llarg de l'any, es duran a terme al municipi diferents tallers gratuïts en aquest àmbit.

El primer taller va estar dirigit a la gent gran i hi van participar una setzena d'assistents. Fruit de les peticions rebudes, aquesta formació s'ampliarà en una segona sessió.

 

La segona sessió tindrà lloc el pròxim dimecres 30 de novembre i continuarà essent especialment dirigida a la gent gran.

 

En concret, com l'altra vegada, serà una sessió informativa i formativa sobre els telèfons mòbil i les aplicacions que s'hi poden utilitzar. En ell s'hi desenvoluparan les competències bàsiques necessàries per al seu ús: videotrucades, correus electrònics, xarxes socials, aplicacions, entre d'altres!

 

Vine el dia 30 a les 10 hores a la Biblioteca Miquel Pairolí de Quart i que no t'aturin les noves tecnologies!

 

Inscripció prèvia aquí o presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Quart*