La Festa Major de Quart d'enguany es durà a terme del 12 al 21 de juliol.
 

 

Amb molta il·lusió s'ha treballat amb la Comissió de Festes de Quart, Quart de Festa, per organitzar una Festa Major amb moltes novetats!
 

 

A més, la festa d'enguany comptarà amb més col·laboració de les entitats esportives, socials i culturals de Quart. Es tracta d'unes activitats programades amb l'objectiu que les entitats puguin mostrar a la ciutadania les activitats que desenvolupen durant l'any.

L'alcalde de Quart, Ferran Rodero, ha assenyalat que «la Festa Major és un moment molt especial perquè ens unim per celebrar les nostres tradicions. És un moment per retrobar-nos i compartir grans moments d'alegria».

La Festa Major d'enguany tindrà lloc del 12 al 21 de juliol i s'hi han programat un munt de novetats.
 

Una d'elles és la inclusió del pati del Museu de la Terrissa com a una de les ubicacions en les quals tindrà lloc la programació de les festes. En concret serà la seu d'algunes de les activitats culturals més rellevants, com, per exemple, el cinema a la fresca, les havaneres amb cremat o els jocs infantils tradicionals.
 

Una altra de les novetats és l'ampliació de les dates de la Festa Major, que enguany es duran a terme durant 10 dies seguits!

A més, a la programació s'ha fusionat les activitats de les entitats del municipi amb la programació de tota la festa major.
 

Una altra de les grans novetats és la recuperació de moltes activitats populars i tradicional, a demanda de molts veïns i veïnes. Entre elles està el Sopar Popular, la baixada de carretons, les havaneres amb cremat o el cinema a la fresca.
 

També s'hi han afegit diverses novetats rellevants a la programació com és el Pregó d'Inici de la Festa Major, amb un pregoner/a escollit a proposta de la ciutadania i les entitats del municipi, el concurs de balcons i façanes "Engalana el teu balcó", la primera Trobada de Vehicles Clàssics de Quart, la Nit Jove a la piscina municipal o la cercavila infantil hawaiana, entre moltes d'altres!
 

Finalment, també s'hi han programat concerts amb grups i DJ's de renom al territori gironí, com és el cas de l'Orquestra Di-versiones, Flaix FM o DJ's Itinerant Events.
 

I s'han mantingut activitats d'èxit d'altres edicions com és el Correbars, l'Escape Room al Carrer, les animacions infantils o la cloenda veterana.
 

Però la festa no acaba aquí, perquè després de la Festa Major de Quart, les festes continuen amb les de Palol d'Onyar (del 22 al 28 de juliol), la Creueta (10 d'agost), la Trobada de l'ermita de Santa Maria de Montnegre (15 d'acost) i, finalment, la Festa de Sant Mateu de Montnegre (21 de setembre).
 

L'alcalde, Ferran Rodero, destaca que «estic segur que, amb la vostra participació, aquestes festes seran tot un èxit. Us animo a venir a les activitats programades, a gaudir-ne amb alegria i que ens omplin de moments inoblidables! Espero que, en finalitzar, podem dir amb orgull que, un cop més, el municipi de Quart ha brillat amb llum pròpia».

 

Que comenci la festa!

 


 

 

Del 12 al 21 de juliol gaudeix de la Festa Major de Quart!

 

Divendres 12 de juliol

 

Dissabte 13 de juliol

 

Diumenge 14 de juliol

 

Dilluns 15 de juliol

 

Dimarts 16 de juliol

 

Dimecres 17 de juliol

 

Dijous 18 de juliol

 

Divendres 19 de juliol

 

Dissabte 20 de juliol

 

Diumenge 21 de juliol

 

A més, els dies 20 i 21 de juliol hi haurà un Punt Lila i, del 18 al 21, paradetes d'atraccions de fires al pàrquing del Local Social!

 

Amplia la informació de la Festa Major del nucli de Quart aquí

 

 


 

I si encara vols gaudir de més dies de festes, del 21 al 28 de juliol seran les festes de Palol d'Onyar!

 

Diumenge, 21 de juliol

 

Dilluns, 22 de juliol

 

Dimarts, 23 de juliol

 

Dimecres, 24 de juliol

 

Dijous, 25 de juliol

 

Divendres, 26 de juliol

 

Dissabte, 27 de juliol

 

Diumenge, 28 de juliol

 

 


 

 

A més, el 10 d'agost i el 21 de setembre seran les festes de de La Creueta i Sant Mateu de Montnegre, respectivament!

 

 

La vostra participació és imprescindible perquè la Feta Major sigui de debò la festa gran de tot el municipi!

 

 

Descarrega't el llibret en digital aquí

 

 

Trobem-nos a la Festa Major!

 

 

#FMQuart24